Ακαδημία Ποδοσφαίρου

 

  • 1
  • 2
  • 3

Στο αθλητικό κέντρο του Wemplay Club  φιλοξενούνται παιδιά, χωρισμένα ηλικιακά σε ομάδες. Τα παιδιά προπονούνται καθ’ όλη  την εβδομάδα, συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με αντιπάλους παιδιά της ηλικίας τους και συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται σε άλλες ακαδημίες της περιοχής ή και σε CAMP με διοργανώτρια αρχή την GPS/SEE Valencia Cf βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν τον ευγενή ανταγωνισμό μέσα από τους αγώνες. Στόχος της ακαδημίας του ποδόσφαιρο είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα από τον αθλητισμό την πειθαρχία, την ευγενή άμιλλα αλλά και να διασκεδάζουν μέσα από αυτό. Να μπορούν να βλέπουν τον αθλητισμό ως μέσο κοινωνικοποίησης αλλά και ως διασκέδαση.

Υπάρχουν τμήματα personal αλλά και τμήματα τερματοφυλάκων για όλες τις ηλικίες.

 Το Wemplay Club όμως, δεν περιορίζεται στην αθλητική  παιδεία των νέων της ακαδημίας, αλλά φροντίζει και για τη μόρφωσή τους. Κάθε παίκτης που αδιαφορεί για το σχολείο ή έχει κακή συμπεριφορά, παραδειγματίζεται από τον προπονητή του. Οι προπονητές του είναι ποδόσφαιρου : Γκαλαμέλος Λουκάς , Γκαλαμέλος Κων/νος , Μαρτιναίος Ανδρέας , Γκουλής Άρης και Παστός Τάσος.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Πληροφορίες

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 11μμ
Σαβ-Κυρ 17μμ - 11μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email info@wemplayclub.com
Τηλ. 2261 301718
Κιν. 6940 673284

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 8μμ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δευ-Παρ 3.15μμ - 7μμ 


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ισώματα Μακρισαίου
Λειβαδιά, Βοιωτία, Ελλάδα

podosfairo footer