Ακαδημία Τέννις

 

  • 1
  • 2
  • 3

Εκτός από την ποδοσφαιρική παιδεία στο αθλητικό κέντρο οι προπονητές του τένις μεταγγίζουν τις γνώσεις του στους νεαρούς αθλητές, τα τμήματα και εδώ είναι χωρισμένα ηλικιακά σε ομάδες (group) και πραγματοποιούνται και ιδιαίτερα μαθήματα (ατομικά ή 2 ατόμων). Η ακαδημία του τένις προσφέρει μειωμένες τιμές και ειδικά πακέτα στους αθλούμενους ,διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα, τις ίδιες προσφερθείσες παροχές.

Το τένις είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα αλλά ταυτόχρονα πολύ προσιτό σε γυναίκες και άνδρες.

 Η αντισφαίριση, γνωστή με την αγγλική ονομασία τένις (tennis) είναι ένα σύγχρονο αθλητικό παιχνίδι. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ρακέτες για να χτυπήσουν μια λαστιχένια σφαίρα που καλύπτεται με χνουδωτό ύφασμα πέρα από ένα δίχτυ στο γήπεδο του αντιπάλου. Με προέλευση την Ευρώπη, προς το τέλος του 19ου αιώνα, η αντισφαίριση διαδόθηκε πρώτα σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο, ιδιαίτερα μεταξύ των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων.

Η έμπειρη ομάδα διπλωματούχων προπονητών μας είναι άρτια καταρτισμένοι, έχουν εμπειρία και μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς και το παιδί σας. Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής προπονητές στο τένις Ντουρντουρέκα Κατερίνα και Μακρής Βασίλης.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Πληροφορίες

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 11μμ
Σαβ-Κυρ 17μμ - 11μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email info@wemplayclub.com
Τηλ. 2261 301718
Κιν. 6940 673284

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 8μμ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δευ-Παρ 3.15μμ - 7μ


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ισώματα Μακρισαίου
Λειβαδιά, Βοιωτία, Ελλάδα

tennis footer