Γήπεδα Ποδοσφαίρου - Τουρνουά

 

  • about gallery 1
  • Home Slideshow Header 2
  • 1

Το γήπεδο του ποδοσφαίρου είναι  9Χ9,το όποιο μπορεί να γίνει και σε 2 γήπεδα 6Χ6 υψηλών προδιαγραφών με καινούριους χλοοτάπητές. Στα γήπεδα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητών μας αλλά και τα τουρνουά που γίνονται με άλλες ακαδημίες για να ψυχαγωγούνται οι νεαροί αθλητές μας.

Θέλεις αντίπαλο στα μέτρα σου; ή Θέλεις να παίξεις με την παρέα σου; Το Wemplay club είναι το ιδανικό αθλητικό κέντρο Mini Ποδοσφαίρου 6X6 αλλά και 9Χ9.

Το Wemplay Club διαθέτει στις εγκαταστάσεις του 1 γήπεδο - προδιαγραφών ασφάλειας με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα, πλούσιο φωτισμό (250 lux) καθώς και πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια με ντουζιέρες και ντουλαπάκια με κλειδί για την φύλακη προδωπικών αντικειμένων - σε όλους εσάς που αναζητάτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας ποδόσφαιρο!

Αποφασίστε με την παρέα σας για την ημέρα και την ώρα και κάνετε κράτηση ενός γηπέδου!

Επίσης, το Club μπορεί να συμβάλει στην διασκέδασή σας, φροντίζοντας να σας βρει αντίπαλο στα μέτρα σας! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

 Το Wemplay εξειδικεύεται στην διοργάνωση Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6Χ6 ή 9Χ9.

Αν αισθάνεστε ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με νέους αντιπάλους και να κερδίσετε πλούσια δώρα, τότε ήρθε η ώρα να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο Τουρνουά Ανεξάρτητων Ομάδων που διοργανώνει.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Πληροφορίες

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 11μμ
Σαβ-Κυρ 17μμ - 11μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email info@wemplayclub.com
Τηλ. 2261 301718
Κιν. 6940 673284

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 8μμ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δευ-Παρ 3.15μμ - 7μμ 


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ισώματα Μακρισαίου
Λειβαδιά, Βοιωτία, Ελλάδα

podosfairo footer