Μέλη Ακαδημιών Τέννις

Η αντισφαίριση, γνωστή με την αγγλική ονομασία τένις (tennis) είναι ένα σύγχρονο αθλητικό παιχνίδι. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ρακέτες για να χτυπήσουν μια λαστιχένια σφαίρα που καλύπτεται με χνουδωτό ύφασμα πέρα από ένα δίχτυ στο γήπεδο του αντιπάλου. Με προέλευση την Ευρώπη, προς το τέλος του 19ου αιώνα, η αντισφαίριση διαδόθηκε πρώτα σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο, ιδιαίτερα μεταξύ των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων.

Τα μέλη  του τένις  έχουν την δυνατότητα σε ειδικά πακέτα με μειωμένες τιμές, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα, τις ίδιες προσφερθείσες παροχές διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

Ακαδημία Τέννις

Στο αθλητικό κέντρο οι προπονητές του τένις μεταγγίζουν τις γνώσεις του στους νεαρούς αθλητές ανεξάρτητων ηλικιών , τα τμήματα και εδώ είναι χωρισμένα ηλικιακά σε ομάδες (group) και πραγματοποιούνται και ιδιαίτερα μαθήματα (ατομικά ή 2 ατόμων). 

Το τένις είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα αλλά ταυτόχρονα πολύ προσιτό σε γυναίκες και άνδρες.

Η έμπειρη ομάδα διπλωματούχων προπονητών μας είναι άρτια καταρτισμένοι, έχουν εμπειρία και μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς και το παιδί σας. Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής προπονητές στο τένις Ντουρντουρέκα Κατερίνα και Μακρής Βασίλης.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Στο αθλητικό κέντρο του Wemplay Club  φιλοξενούνται παιδιά, χωρισμένα ηλικιακά σε ομάδες. Τα παιδιά προπονούνται καθ’ όλη  την εβδομάδα, συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με αντιπάλους παιδιά της ηλικίας τους και συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται σε άλλες ακαδημίες της περιοχής ή και σε CAMP με διοργανώτρια αρχή την GPS/SEE Valencia Cf βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν τον ευγενή ανταγωνισμό μέσα από τους αγώνες. Στόχος της ακαδημίας του ποδόσφαιρο είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα από τον αθλητισμό την πειθαρχία, την ευγενή άμιλλα αλλά και να διασκεδάζουν μέσα από αυτό. Να μπορούν να βλέπουν τον αθλητισμό ως μέσο κοινωνικοποίησης αλλά και ως διασκέδαση.

Υπάρχουν τμήματα personal αλλά και τμήματα τερματοφυλάκων για όλες τις ηλικίες.

 Το Wemplay Club όμως, δεν περιορίζεται στην αθλητική  παιδεία των νέων της ακαδημίας, αλλά φροντίζει και για τη μόρφωσή τους. Κάθε παίκτης που αδιαφορεί για το σχολείο ή έχει κακή συμπεριφορά, παραδειγματίζεται από τον προπονητή του. Οι προπονητές του είναι ποδόσφαιρου : Γκαλαμέλος Λουκάς , Γκαλαμέλος Κων/νος , Μαρτιναίος Ανδρέας , Γκουλής Άρης και Παστός Τάσος.

Γήπεδα τέννις

Καλώς ήρθατε στο Tennis του Wemplay Club

Ζήστε την ζωντάνια και τον παλμό του τένις με τα 2 νέα υψηλών προδιαγραφών γήπεδα του Wemplay Club, θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς και θα εμπνεύσουν τους πιο διστακτικούς!

Ενταχθείτε σε τμήματα εκμάθησης, κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα, παίξετε με τους φίλους σας, συμμετάσχετε σε τουρνουά. Τα γήπεδα του τένις διαθέτουν αποδυτήρια, ντους, χώρο για να αφήνετε με ασφάλεια τα πράγματά σας, snak bar και στις εγκαταστάσεις υπάρχει εύκολη πρόσβαση και άνετο parking.

Τα γήπεδα του τένις διαθέτουν φωτισμό κατάλληλο για τις ώρες προπόνησης και διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων.. 

Για κρατήσεις γηπέδων στο τένις υπάρχει  online σύστημα κρατήσεων (ηλεκτρονικό σύστημα) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας.

Γήπεδα Ποδοσφαίρου - Τουρνουά

Το γήπεδο του ποδοσφαίρου είναι  9Χ9,το όποιο μπορεί να γίνει και σε 2 γήπεδα 6Χ6 υψηλών προδιαγραφών με καινούριους χλοοτάπητές. Στα γήπεδα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητών μας αλλά και τα τουρνουά που γίνονται με άλλες ακαδημίες για να ψυχαγωγούνται οι νεαροί αθλητές μας.

Θέλεις αντίπαλο στα μέτρα σου; ή Θέλεις να παίξεις με την παρέα σου; Το Wemplay club είναι το ιδανικό αθλητικό κέντρο Mini Ποδοσφαίρου 6X6 αλλά και 9Χ9.

Το Wemplay Club διαθέτει στις εγκαταστάσεις του 1 γήπεδο - προδιαγραφών ασφάλειας με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα, πλούσιο φωτισμό (250 lux) καθώς και πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια με ντουζιέρες και ντουλαπάκια με κλειδί για την φύλακη προδωπικών αντικειμένων - σε όλους εσάς που αναζητάτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας ποδόσφαιρο!

Αποφασίστε με την παρέα σας για την ημέρα και την ώρα και κάνετε κράτηση ενός γηπέδου!

Επίσης, το Club μπορεί να συμβάλει στην διασκέδασή σας, φροντίζοντας να σας βρει αντίπαλο στα μέτρα σας! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

 Το Wemplay εξειδικεύεται στην διοργάνωση Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6Χ6 ή 9Χ9.

Αν αισθάνεστε ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με νέους αντιπάλους και να κερδίσετε πλούσια δώρα, τότε ήρθε η ώρα να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο Τουρνουά Ανεξάρτητων Ομάδων που διοργανώνει.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Πληροφορίες

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 11μμ
Σαβ-Κυρ 17μμ - 11μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email info@wemplayclub.com
Τηλ. 2261 301718
Κιν. 6940 673284

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δευ-Παρ 3μμ - 8μμ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δευ-Παρ 3.15μμ - 7μμ 


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ισώματα Μακρισαίου
Λειβαδιά, Βοιωτία, Ελλάδα